Seleccionar pàgina

Per a Aguilar Joiers, el temps és molt més que una successió de segons i minuts. Està format per moments únics i els seus rellotges et converteixen en testimoni dels esdeveniments més especials.

 

+ MARQUES

 

En el nostre afany per la cerca de les millors innovacions tècniques, a la nostra botiga disposem d’un ampli catàleg de rellotges de les més reconegudes marques.

Entre les marques suïsses de referència d’alt nivell podràs gaudir els elegants i atemporals dissenys de Maurice Lacroix, de la sobrietat i eficiència de Raymond Weil, de la innovació i qualitat de Rado i de la sofisticació i el luxe de Gucci.

Per als amants dels rellotges de línies esportives al mateix temps que avantguardistes, Aguilar Joiers aposta per l’eficiència i la qualitat-preu que aporten les grans cases suïsses Tissot, Certina i Guess Collection, famoses per les seves altes prestacions, precisió i pels seus dissenys innovadors. També compta amb la reconeguda marca japonesa Seiko, coneguda per la robustesa i exactitud de les seves maquinàries.

Trobaràs també el rellotge perfecte entre les marques que aposten per les darreres tendències de moda, com ara Viceroy, Emporio Armani, Guess, bultaco, Superdry o Watx&Colors.

Amb gran tradició rellotgera, Aguilar Joiers s’adapta al client i a les seves necessitats i t’ajudarà a seleccionar el model perfecte per a cada ocasió que, més enllà del non gust i l’estil, encaixi amb la teva personalitat.

Gràcies a disposar d’experts especialistes rellotgers en el taller propi, i a la seva estreta col·laboració amb les marques més reconegudes de rellotgeria, Aguilar Joiers té garantit l’accés als millors components i a la reparació i manteniment dels rellotges, cosa que els fa indiscutiblement un dels referents en l’atenció personalitzada al client a Terrassa.

A Aguilar Joiers trobaràs marques de rellotgeria de moda, disseny, qualitat i tradició. Podem oferir-te el rellotge que necessites, el que més s’adequa al teu ritme de vida.

Treballem amb moltes marques de prestigi, marques suïsses reconegudes en el món de la rellotgeria com Maurice Lacroix, Rado, Tissot, Raymond Weil, Gucci, Certina i Sandoz, entre d’altres.

També oferim les millors marques de moda, rellotges que ens aporten les últimes tendències en rellotgeria. Michael Kors, Emporio Armani, Guess, GC, Nixon, Superdry, Bultaco, Viceroy o WatxandCo.